Basisopleiding Bedrijfshulpverlening BHV

De training Bedrijfshulpverlening BHV is bestemd voor medewerkers die belast zijn of worden met bedrijfshulpverlening. Er is geen specifieke vooropleiding vereist.

Instructie

  1. Selecteer het het exam gegevens en aantal van kandidaten en kies insgrijven. 
  2. Bij betaling je woord gevragt op data van kandidaten en edamen te geven.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschrijving

1. Tijdsduur : 1 dag

2. Inleiding

Een bedrijfshulpverlener is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. In het kader van de Arbowetgeving is het belangrijk dat de werkgever zorgt voor een bedrijfshulpverlener, voor klanten en medewerkers. Als u personeel in dienst heeft, dan bent u verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener die binnen uw bedrijf altijd aanwezig is.

3. Doelgroep

De training Bedrijfshulpverlening BHV is bestemd voor medewerkers die belast zijn of worden met bedrijfshulpverlening. Er is geen specifieke vooropleiding vereist.

4. Doel van de training

Aanleren en trainen om op verantwoorde wijze schade-beperkende en levensreddende handelingen te verrichten in geval van bedrijfsongevallen en noodsituaties.

5. Inhoud

Niet-spoedeisende Eerste Hulp: uitwendige wonden, oogletsels, kneuzingen en verstuikingen, botbreuken, ontwrichting en wervelletsels, brandwonden.
Spoedeisende Eerste Hulp: reanimatie, overige spoedeisende Eerste Hulp, verslikking, shock, hartinfarct, beroerte, epileptische aanvallen, suikerziekte, hersenschudding.
Brandbestrijding: brand en gevaren bij brand, de taak van BHV’er bij een brand, mogelijke situaties bij brand, algemene regels bij het blussen, kleine blusmiddelen
Ontruimen en melden: voorbereiding van een ontruiming, voorzieningen en middelen om een ontruiming veilig te laten verlopen, de taak van de BHV’er bij een ontruiming.

6. Uitvoering

De training wordt in één dag gegeven en bestaat uit twee dagdelen: theorie- en praktijkgedeelte. De training is interactief: door korte presentaties en discussie worden de onderwerpen besproken. De aspecten van bedrijfshulpverlening worden behandeld en geoefend. Praktijkopdrachten worden, in parcours, individueel uitgevoerd en door de trainer op vaardigheid beoordeeld. Na het afleggen van een theorietoets en een beoordeling ontvangen de deelnemers, bij goed gevolg, een BHV certificaat en pasje, 2 jaar geldig.

Shopping cart

Sign in

No account yet?

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see products you are looking for.