E-Learning – VCA Basis Cursus, Proefexamens + Examen – Portugees

Basis VCA, VOL VCA, VIL VCU

De Online VCA-cursus is jouw alles-in-één oplossing om het Basis VCA-examen in het Portugees met succes af te leggen.

Dit is wat je krijgt:

  • Uitgebreide Dekking: We behandelen alle onderwerpen die voorkomen in het officiële VCA-examen, van wetten tot gevaren, gereedschappen en meer
  • Deskundige Inzichten: Verkrijg waardevolle tips en inzichten om je veiligheidskennis te verbeteren.
  • 4 Oefenexamens: Test jezelf met 4 VCA-oefenexamens om goed voorbereid te zijn op het examen. De VCA Basis examensimulator bevat vier Portugeestalige examens, elk bestaande uit 40 vragen, waardoor je voldoende mogelijkheden hebt om te oefenen en je vaardigheden te verfijnen.
  • Handige Online Toegang: Toegang tot de volledige cursus en de VCA-examensimulator vanaf elke locatie.
  • Examendatum Plannen: Plan je officiële VCA-examen bij ons.

Instructies

Na het klikken met "Bezoek VCA EDU" komt u op de productpagina van het VCA EDU E-learning platform. Voltooi het aankoopproces daar.

Beschrijving

De juiste voorbereiding voor het VCA-examen

Het VCA-certificaat wordt verkregen na een officieel examen, meestal afgenomen via een computer. Natuurlijk wilt u uw medewerkers goed voorbereiden op het VCA-examen. Dit vergroot de kans dat ze het certificaat in één keer behalen! VCA Talen biedt de perfecte voorbereiding op het examen in de vorm van online cursussen. Naast de interessante en informatieve cursussen ter voorbereiding op het VCA-examen, biedt VCA Talen ook 4 proefexamens aan. Dit zorgt ervoor dat uw medewerkers precies weten wat ze kunnen verwachten tijdens het examen. Eventuele onzekerheden of ambiguïteiten over het VCA-examen worden hiermee weggenomen. De proefexamens zijn de perfecte aanvulling op de voorbereiding op het VCA-examen!

Divers aanbod van VCA-cursussen

Bij VCA Talen vindt u een divers aanbod van VCA-cursussen voor uw medewerkers. Er zijn verschillende soorten VCA-certificeringen. Op basis van de kenmerkende kenmerken van het werk wordt bepaald welk VCA-certificaat uw medewerker nodig heeft. Zo zijn er bijvoorbeeld de B VCA (basisveiligheid VCA) en VOL-VCA (veiligheid voor operationeel leidinggevenden) cursussen voor individuele medewerkers, maar er zijn ook VCA-bedrijfscertificaten (VCA*, VCA**, VCA***) die aantonen dat uw hele bedrijf aan de certificering voldoet.

In verschillende talen

Gezien de diversiteit van medewerkers binnen de relevante sectoren bieden wij bij VCA Talen VCA-cursussen aan in een groot aantal verschillende talen. Zo bent u er altijd van verzekerd dat wij een online VCA-cursus aanbieden in de taal van uw medewerkers. Onze vertalingen worden altijd uitgevoerd door iemand die de taal als moedertaal spreekt. Hierdoor kunnen we ten alle tijden een hoogwaardige cursus aanbieden, zelfs in verschillende talen.

Voordelen van het aanbod van VCA TALEN via VCAEDU

Alle voordelen van het VCA-examen door VCA Talen in één oogopslag:

  • All-in-one cursuspakketten, inclusief één officiële examenpoging
  • Gemakkelijk de cursus online volgen, op uw eigen tempo en op elk apparaat
  • Compleet assortiment
  • VCA-cursussen in verschillende talen 24/7 toegang
  • Volledig voorbereid op het examen met het VCA-testexamen
Extra informatie
E-learning pakket

Cursus Basis VCA, 4 proefexamens + official exam

E-learning type

Cursus + proefexamens + examen

Aantal proefexamens

4

VCA Taal

Portugees

Shopping cart
Sign in

No account yet?

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see products you are looking for.