Exam VCA

Basis VCA, VOL VCA, VIL VCU

 95,00 ex BTW

“Examen * Basis VCA, VOL VCA, VIL VCU

Het examen is beschikbaar in alle standaard VCA talen (volledige lijst hieronder).

Geldigheid van het document: 10 jaar

*De uiterste deadline voor indiening is 48 uur (op werkdagen) vóór de geplande examendatum, na bevestiging van datum en plaats bij het kantoor van VCA Talen.”

Instructies

  1. Selecteer de details van het examen (datum, plaats, niveau en taal)
  2. Kies het aantal kandidaten voor het examen
  3. Klik - registreer.

Zodra je tot betaling bent overgegaan, moet je ook de gegevens van de kandidaten invoeren (naam en geboortedatum).

Beschrijving

Officiële VCA examens


VCA Talen biedt officiële VCA examens waardoor u en uw werknemers verzekerd zijn van erkende VCA certificaten. Afhankelijk van de aard van de te verrichten werkzaamheden zult u het geschikte VCA examen afnemen. Bij VCA Talen kunt u terecht voor een breed scala aan VCA examens voor u en uw werknemers. Heeft u een B VCA (basisveiligheid VCA) of een VOL-VCA (veiligheid voor operationeel leidinggevenden) diploma nodig? Wij hebben zo’n 40 examenlocaties door heel Nederland.

In verschillende talen


Uw bedrijf bestaat uit een divers team, en daar bent u trots op! Bij VCA Talen begrijpen we dat het VCA examen in verschillende talen beschikbaar moet zijn. Daarom bieden we de VCA examens aan in een groot aantal verschillende talen. Zo bent u er altijd van verzekerd dat wij een VCA examen in de taal van uw werknemers aanbieden. Let wel: de meeste talen vereisen een registratie van 48 uur, maar het kan voorkomen dat sommige talen een langere registratie vereisen. Het VCA-examen wordt altijd georganiseerd door een officiële instelling en is alleen mogelijk op locatie.

Voordelen van VCA Talen


Alle voordelen van de VCA examens van VCA Talen op een rij:

  • Veilig en gezond aan het werk voor elke opdrachtgever

  • Snelle en eenvoudige online booking

  • Beschikbaar overal in Nederland

  • Examens beschikbaar in veel verschillende talen

  • Een examen op elk VCA level ( B-VCA, VOL VCA, VIL VCU)


Het VCA-examen wordt afgenomen door een officieel examenbureau, verbonden aan de onafhankelijke SSVV-commissie, Stichting Samenwerken voor Veiligheid, de Vereniging van Veiligheidsdeskundigen.
Het examen neemt de vorm aan van een computerexamen. De kandidaat ontvangt de examenresultaten direct na het examen. Om een positief resultaat te krijgen, moet de examinandus ten minste 65% van de juiste antwoorden krijgen. Op de volgende werkdag worden de resultaten door het examenbureau in het VCA-register ingevoerd. Na het behalen van het examen krijgt elke persoon een diplomanummer, dat is geregistreerd op de website: www.cdr.ssvv.nl

Kies het juiste VCA-examen:

VCA Basis – vanwege de minimale tijd die vereist is om aan het examen deel te nemen, hebben we drie taalgroepen onderscheiden.
VCA Basis standaard (40 vragen, 60 minuten): Engels, Frans, Spaans, Nederlands, Litouws, Duits, Pools, Russisch, Roemeens, Turks, HongaarsDe minimale deadline voor indiening is 48 uur (op werkdagen) vóór de geplande datum van het examen.VCA Basis standaard + (40 vragen test, 60 minuten): Arabisch, Bulgaars, Kroatisch, Grieks, Slowaaks, Italiaans.VCA Basis non-standaard (40 vragen, 60 minuten): Tsjechisch, Deens, Ests, Fins, Lets, Maltees, Sloveens, ZweedsDe minimale deadline voor indiening is 20 werkdagen vóór de geplande datum van het examen.VOL VCA (70 vragen, 75 minuten test): Nederlands, Duits, Frans, EngelsVIL VCU (70 vragen, 75 minuten test): Nederlands, Engels

Vragen? – Contact

Tel. 024-3730654 E-mail: administratie@vca-talen.nl

Praktische informatie

Op de dag van het exam

U dient minimaal 15 minuten voor aanvang van het examen op de examenlocatie aanwezig te zijn. Vóór aanvang van het examen controleert u uw gegevens op de presentielijst, controleert de examinator uw legitimatiebewijs, wijst u een plaats toe en ontvangt u de examenbenodigdheden.

Belangrijk: U dient zelf nog uw persoonsgegevens te controleren zodat op het diploma de juiste x worden vermeld. Geef fouten in uw naam, voorletters, tussenvoegsel en geboortedatum onmiddellijk door aan de examinator.

Wat moet je meenemen?

Om aan een examen deel te kunnen nemen, moet je zich kunnen identificeren met een geldig identiteitsbewijs.
Geldige identiteitsbewijzen zijn:`

1) Een geldig paspoort of een geldig buitenlands reisdocument
2) Identiteitskaart
De geldigheidsduur van een identiteitsbewijs mag op de examendatum niet zijn verlopen.

Certificaat en pasje

U ontvangt uw elektronische diploma en pasje de volgende dag na het behalen van het examen (met positief resultaat).

Fysieke vorm van diploma en pasje zijn beschikbaar na betaling van een extra vergoeding (optie beschikbaar tijdens het afrekenen en registratie)

Shopping cart
Sign in

No account yet?

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Ga naar de inhoud