E-Learning – 3 Proefexamen VCA Basis + examen – Slowaaks

Basis VCA, VOL VCA, VIL VCU

E-learning pakket VCA EDU:
VCA Basis examensimulator bevat 3 Slowaakstalige examens met elk 40 vragen.
VCA Basis examen – op de gekozen locatie en datum.
De beschrijving van het volledige E-learning pakket VCA EDU vindt u hieronder.

Instrukcje

Po kliknięciu z "Zapis przez VCA EDU" zostaniesz przeniesiony/a na stronę produktu na platformie E-learning VCA EDU. Dokończ tam proces zakupu.
Opis

De juiste voorbereiding op het VCA examen

E-learning pakket VCA Basis Slowaaks – 3 proefexamens en officiële examen

Het VCA diploma wordt behaald na een examen (op locatie), dit examen wordt doorgaans via een computer gemaakt. Bij VCA talen hebben we zo’n 40 locaties waar kandidaten het VCA examen kunnen afleggen.Het spreekt natuurlijk voor zich dat u uw werknemers goed wilt voorbereiden op het VCA examen. Zo wordt de kans vergroot dat ze het certificaat in één keer behalen! VCA Talen biedt de perfecte voorbereiding op het examen in de vorm van online cursussen (e-learning). Naast de interessante en leerzame cursussen als voorbereiding op het VCA examen, biedt VCA Talen ook een proefexamens aan. Zo zijn uw werknemers ervan verzekerd dat ze precies weten wat ze te wachten staat tijdens het examen. Eventuele onzekerheden of onduidelijkheden over het VCA examen worden zo weggenomen. De proefexamens is de perfecte toevoeging aan de voorbereiding op het VCA examen!

Divers aanbod VCA cursussen

Bij VCA Talen kunt u terecht voor een divers aanbod aan VCA cursussen voor uw werknemers. Er zijn namelijk verschillende soorten VCA diploma’s, aan de hand van de kenmerkende eigenschappen van de werkzaamheden wordt bepaald welk VCA diploma uw werknemer nodig heeft. Zo zijn er de B-VCA (basisveiligheid VCA) en VOL-VCA (veiligheid voor operationeel leidinggevenden), VIL-VCU  (Veiligheid voor Intercedenten) cursussen voor individuele werknemers, maar zijn er ook VCA bedrijfscertificaten (VCA*, VCA**, VCA P) die aantonen dat uw gehele bedrijf voldoet aan de certificatie.

In diverse talen

Gezien de diversiteit aan werknemers binnen de betreffende sectoren, bieden we bij VCA Talen de VCA cursussen aan in een groot aantal verschillende talen. Zo bent u er altijd van verzekerd dat wij een online VCA cursus (e-learning) in de taal van uw werknemers aanbieden. De vertaling is verricht door iemand die de taal als moedertaal spreekt. Hierdoor kunnen wij ten alle tijden een hoge kwaliteit cursus aanbieden, zelfs in verschillende talen.

Voordelen van VCA Talen

Alle voordelen van het e-learning van VCA Talen op een rij:

  • Alles-in-een cursus pakketten inclusief één poging tot examen
  • Gemakkelijk online, in eigen tempo en op alle apparaten de cursus volgen
  • Compleet aanbod aan VCA cursussen in diverse talen
  • 24/7 toegang
  • Ultiem voorbereid op het examen met de VCA proefexamens
Informacje dodatkowe
E-learning pakket

3 proefexamens + official exam

E-learning typ

Proefexamens + examen

Liczba testów próbnych

3

Shopping cart
Sign in

No account yet?

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see products you are looking for.